kennis, attitude en praktijk van huisartsen tegenover het fenomeen van suikerverlagende overbehandeling bij geriatrische patiënten met diabetes type 2

kennis, attitude en praktijk van huisartsen tegenover het fenomeen van suikerverlagende overbehandeling bij geriatrische patiënten met diabetes type 2

18 oktober 2022

Als 3e master student geneeskunde doe ik in kader van de masterthesis een survey onderzoek naar de kennis, attitude en praktijk van huisartsen tegenover het fenomeen van suikerverlagende overbehandeling bij geriatrische patiënten met diabetes type 2. Het survey onderzoek gebeurt met Prof. Dr. Geert Goderis als promotor en dr. Antoine Christiaens als co-promotor.

Graag bereik ik zoveel mogelijk huisartsen en huisartsen in opleiding om deel te nemen aan dit onderzoek omtrent de hypoglycemische overbehandeling bij geriatrische patiënten met type 2 diabetes mellitus. Deze bevraging voor huisartsen en huisartsen in opleiding werd opgemaakt om een idee te krijgen over eventuele misvattingen of tekorten in de kennis rond diabetes bij geriatrische patiënten zodat deze aangepakt kunnen worden.

Door het delen van deze kennis en/of ervaringen kan men bijdragen aan het in kaart brengen van deze kennis, zodat hier in de toekomst verder naar gehandeld kan worden.
Deze vragenlijst is anoniem en zal ongeveer 5-10 minuten tijd in beslag nemen.

De studie is beschikbaar via onderstaande link klikken:
https://kuleuven.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_cvjzYOTIObmotFk

U kan mij steeds bereiken via dit emailadres (febe.bijnens@student.kuleuven.be).

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Febe Bijnens
3e master geneeskunde
KU Leuven

Log in met uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord.

Nog geen Login?