Co-arts dr. Philippe Van Elsen

Co-arts dr. Philippe Van Elsen

9 januari 2023
Categorie:

Beste collega’s,

 

Ik heb mezelf kandidaat gesteld als co-arts voor onze huisartsenkring HPO. Ik heb deze rol, samen met collega Riet Breesch, sinds 2017 ook opgenomen in onze vorige huisartsenkring HVV.

 

Wat is een co-arts ? Eigenlijk niet meer of minder dan een huisarts die er wil zijn voor collega’s… Niet dat ik denk dat jullie dat niet allemaal willen zijn maar, wie spreek je aan als je het moeilijk hebt? Waar vind je een anoniem, niet-oordelend luisterend oor? Dit zou ik willen zijn binnen de kring. Een volledigere functie-omschrijving vind je in de pdf in bijlage.

 

Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben Philippe Van Elsen, echtgenoot, vader van twee dochters, binnenkort grootvader van een kleinzoon en huisarts binnen een warm huisartenteam Den Els in Oelegem. Op dit moment in mijn leven probeer ik de prioriteit in die volgorde te leggen, ik ben me heel bewust dat het ooit anders geweest is en kan me voorstellen dat het voor velen onder jullie vaak nog anders is, dikwijls noodgedwongen. Sinds ongeveer een jaar ben ik ook vrijwillig intake-arts voor Doctors 4 Doctors. Ik heb de moed bijeen geraapt om deze taak aan te durven door het vertrouwen dat ik gevonden heb in de opleidingen Mindfulness die ik gevolgd heb bij Edel Maex en de beoefening hiervan in mijn dageljks leven en werken.

 

Ik zal mezelf bij de volgende vergadering van HPO persoonlijk voorstellen.

 

Je kan me bereiken via mijn mail philippe@denels.be of via het nummer van onze praktijk 03 3850607. Ik mail je dan binnen de week om een gesprek af te spreken.

 

 

Hartelijke groeten,

 

Philippe Van Elsen

20191110 Co-artsen Functie-omschrijving

Log in met uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord.

Nog geen Login?